Články - Jan Hrachovský

Rmut na burčák
bílé hrozny burčák kvašení modré hrozny mošt moštové odrůdy rmut stolní odrůdy

Udělejte si lahodný červený burčák z hroznů kvašených ve rmutu

9. 9. 2020 Jan Hrachovský

Příprava červeného burčáku má své odlišnosti od přípravy bílého, ale leccos je pro oba druhy jedinečného kvašeného nápoje společné. (Pokračování textu…)

číst více

Aby vám nic neuteklo...

2v1: tipy na zahradu i do kuchyně

předplatit si časopis darovat předplatné

Kalendárium

25. 10. 2020

Tipy pro tvůrčí duše a pietu: dušičkové vazby s bodláky

Jakkoliv prostě zní botanický název a lidové označení této rostliny – štětka soukenická, jednoduše bodlák – ve vzpomínkových aranžmá jí svěřujeme čestné místo. Spolu s dalšími v pietní vazbě uctívá Památku zesnulých.

zobrazit další rady a tipy